Les marques ancestrals.

Historia:

File:Armanen Runes-A 12.svg - Wikimedia CommonsEn la historia real, la runologia va ser iniciada per Johannes Bureus (1568-1652) qui estaba bastant interesat en la linguistica del idioma geatish. És a dir, el nordic antic, pero no veia les runes com a simple alfabet, sino com algo magic, algo sagrat.

el estudi de les runes va ser continuat per Olof Rudbeck el vell (1630-1702) i presentat en la seva colecció Atlantica. Les diverses escriptures rúniques es van entendre bé sobre el segle XIX, quan el seu analisi es va convertir en una part integral de la filologia germanica i la linguistica historica.

Es poden trobar diferents runolegs famosos com:

 • Erik Brate (1857-1924), Suecia
 • Ralph Elliott (1921–2012), Australia
 • Stephen Flowers (n. 1953), Estats units
 • Ottar Grønvik (1916-2008), Noruega
 • Daniel Henry Haigh (1819-1879), Regne Unit
 • Lis Jacobsen (1882-1981), Dinamarca
 • Sven BF Jansson (1906-1987), Suecia
 • Wolfgang Krause (1895-1970), Alemania
 • Erik Moltke (1901-1984), Dinamarca
 • RI Page (1924–2012), Regne Unit
 • George Stephens (1813–1895), Regne Unit
 • Ludvig Wimmer (1839-1920), Dinamarca

De la runologia són importants les runes, que són les runes? Ara t’ho explicarem en un moment.File:Odal-2.svg - Wikimedia Commons

Les runes van apareixer en el començament de la nostra era com l’alfabet dels pobles germànics. La paraula “runa” té el “secret”, és a dir que hi ha alguna cosa oculta o encobert. Signes màgics s’han generalitzat a tot Europa. Llavors, què representen les runes?

Per saber això hem de saber interpretar les runes, és impossible d’assolir sense un nivell especial de comprensió de les runes interpreten correctament els seus valors subjacents. No obstant això, hi ha un mínim requerit de 24 marques. Molt en la interpretació depèn de la situació i el propòsit de l’home. Si el que vol fer el mal, i el poder de les Runes pot ser redirigit a la consecució dels seus objectius. És com un foc: algú llança per escalfar una casa, i algú – a gravar-ho. És per això que, per tal de no trencar la línia entre el bé i el mal que hem de treballar en la seva ment, abans de prendre les runes. El que és bo i dolent, un entén a la seva manera, però per aconseguir la il·luminació suprema és possible només si aspiren a la llum.

Instruccions

Pas 1

Les runes també estan molt relacionades amb la mitologia escandinava i, segons la llegenda, es van revelar per primera vegada a Odín, que es la personificació del poder que controla la màgia i el costat fosc de la nostra consciència. Encara no hi ha consens sobre l’origen i el propòsit de la creació de runes. File:Gondolin rune m.png - Wikimedia CommonsHi havia signes d’endevinació o d’escriptura. Des de la seva aparició, les runes han experimentat molts canvis, de manera que van aparèixer les runes Elder (dotades de significat sagrat) i les runes més joves (que s’utilitzaven per escriure) Ja a mitjan segle I aC. e. (segons nombrosos fets de la història) el prototip de les runes es va utilitzar per a endevinar i predir, tant per a propòsits personals com públics. La interpretació de les runes utilitzada a la nostra va ser creada per l’investigador i ocultista alemany Guido von List sobre la base de les escandinaves, però amb l’addició d’altres 25 (les runes d’Odin són les runes del «destí pur»). És a dir, s’han canviat els antics noms i significats de les runes.

Pas 2

Com ja sabeu, avui en dia les runes s’utilitzen àmpliament per a l’endevinació i els ritus màgics, així com en forma de talismans, amulets i tatuatges. Si es desitja, es poden fabricar independentment de qualsevol material natural (pedra, fusta, os, argila, massa salada) i guardar-les en una bossa de lli.

Pas 3

Les runes, com a element d’endevinació, són molt populars.

Hi ha moltes opcions per als seus dissenys: «sí-no», «passat-present-futur», «desplegament al llenç», etc. No es pot comptar tot, ja que els nous tipus de dissenys estan sorgint constantment, dictats per l’experiència

Pas 4File:Gondolin rune y (consonant).png - Wikimedia Commons

La interpretació té en compte no només el valor de cada runa caiguda (directa, invertida i mirall), sinó també la combinació de runes. Es creu que per treballar amb runes, no només necessiteu un coneixement profund en teoria, sinó també habilitats innates que us permetin sentir les runes, parlar amb elles sense la participació de la ment analitzadora. Perquè són un fil fràgil que condueix a l’essència dels antics déus aris. Així, l’endevinació rúnica és un ordre de magnitud superior a l’endevinació 

Pas 5

Les runes com a atribut màgic.

Molt probablement, en el seu significat primitiu, les runes eren percebudes com a so, «gald» – «cançó màgica». Aquest tipus de vibració va permetre passar a un estat especial de consciència i sintonitzar la percepció de determinades energies còsmiques, que doten de poder de transformació a tots els nivells de la realitat existent. La màgia és una influència volitiva dissenyada per canviar la matèria bruta a partir del nivell de percepció més subtil d’una nova realitat (ja que la llei de conservació i transformació de l’energia encara està en vigor). Resulta que tota la filosofia de la màgia està continguda en la consciència del propi mag.

Pas 6

Viejo Turco Carta - Gráficos vectoriales gratis en PixabayLes runes com a talismans.

Aquesta propietat màgica de les runes també és força científica. És ben sabut que el nom i la forma estan estretament interrelacionats i, en major mesura, la forma està determinada pel nom. Per tant, portar amulets amb símbols sagrats està força justificat. Podeu triar un símbol al vostre criteri, prèviament havent estudiat el significat de cadascun d’ells, adonant-vos de les possibles conseqüències del vostre error. Però és millor si us selecciona una persona capaç de ressaltar la direcció principal del vostre destí i enfortir-la o corregir-la correctament.

Vegeu també:

Free photo Warrior Viking Carving Norseman Monolith Runes - Max Pixel